Treceți la conținutul principal

SUNT DEPENDENTA SI AM NEVOIE DE AJUTOR!!


                                                             


HRISTOS A INVIAT! 




Este a doua zi de Paste! , cam asta fac eu acum cand va scriu. MA PORCESC!!  De fapt, m-am porcit la maximum zilele astea. Am inceput de joi seara, de cum m-am intors de la Bucuresti, am inceput sa bag la “stomacel”. Sarmale sau beuf, friptura si cozonac, iar acum imi incant papilele gustative cu jeleuri !

 Sa iti recunosti defectele sau greselile face parte din evolutie si din vindecarea sufletului.


 Cred ca deja se cunoaste mult prea bine povestea “slabitului miraculos” al Oanei Radu. Multe lucruri nu se stiu despre mine, si scriu aceste randuri , in speranta ca voi primi un sfat care ma poate ajuta!


Pe tot parcursul dietei, am consumat zahar. Adica, ceea ce vreau sa spun este ca nu am evitat sa il folosesc in cafea, sau ceai, sau orice bautura care il necesita!! Nu am folosit indulcitor, sau miere sau zahar brun, desi am inteles ca este mult mai sanatos decat cel alb.


Am renuntat la foarte multe lucruri, dar a fost un singur lucru la care nu am putut renunta: “COCA-COLA”.


La inceput , am consumat varianta zero, cica fara zahar. O porcarie. Imi otraveam degeaba organismul. In reclama, ei spun ca are fix acelasi gust! O mare minciuunaaaaa!!! Nu are nici cea mai mica legatura. Are gust de fier , combinat cu ceva ce are acid.


Mi-am dat seama ca cel cu zahar este mult mai bun, asa ca, evident am inceput sa il consum doar pe cel cu zahar. Cand spun consum, chiar il consum! Ma trezesc cu el in gand, si adorm la fel.


Incerc de multe ori sa il evit, sa nu il bag in seama, dar stiu ca acolo undeva, pe langa orice magazin sau supermarket as trece, el ma asteapta in frigider, sau in baxuri.

(Desi sunt mare fana "COCA-COLA", acesta mi se pare sincer cel mai ingrozitor jeleu!! )


M-am gandit ca daca nu il mai cumpar, nu o sa mai beau! ZIS SI FACUT !! Cand mananc in oras, simt ca imi arde sufletul sa gust ! Macar o gurita! Am o ploaie tropicala in gura cand vad aceasta licoare  magica.



Sunt tare curioasa sa stiu , care este acest ingredient secret care m-a facut sa devin dependenta ?! Ma enervez, ma calmez si iar ma enervez cand imi dau seama cat de mult ingrasa!!

De multe ori ma cert cu mine, si imi spun : "Bine ma Oano, faci foamea, nu mananci dupa ora 17:00, nu mananci carbohidrati, dar bei COLA !". 


L-as lua cu mine peste tot, l-as bea oriunde si oricand! Nu as mai avea nevoie de apa , daca as avea aceasta magica bautura !


Singurele dati cand il evit , este atunci cand “halesc” mult. Din cauza acidului, nu mai pot manca atat de mult !

Prietenii mei incearca sa ma tina departe de el, dar nu pot sta prea mult timp departe ..


Ca incheiere, voiam sa va cer ajutorul! Astept sa imi dati sfaturi sau sugestii! Daca sunteti sau ati fost si voi in situatia mea !!

Va pup si va imbratisez pe toti ! Va doresc sarbatori minunate !


   Cu dragoste, Oana


Comentarii

  1. Incearca sa reduci cantitatea bauta pe zi ce trece, iar apoi schimba pe alta bautura carbogazoasa, iar in final iti recomand sa schimbi pe apa plata. Eu am schimbat cola direct cu apa minerala carbogazoasa (cred ca eram atras mai mult de "gaz" decat de gust in sine) acum am cateva luni bune de cand beau doar apa plata, orice bautura carbogazoasa acum nu ma mai atrage. Totul este mental. Obisnuiam sa beau cca. 4 litri de cola pe zi+tigari cat incape. Si nu m.am ales decat cu ulcer gastric... Acum nu mai beau cola si nu mai fumez, dar tot am @110kg :))) 1.80, 27ani, barbat. Btw felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. După ce am văzut o postare pe internet a lui Jenna din SUA care spunea cum a fost ajutată de Dr. DAWN, am decis să-l contactez pentru ajutor pentru că nu aveam de ales, tot ce îmi doream era să-mi recuperez iubitul și fericirea. Spre cea mai mare surpriză a mea iubitul meu a venit acasă în genunchi că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de expresii și nu știu cât de mult să vă transmit aprecierea mea Dr. DAWN. Ești un Dumnezeu trimis să restaureze o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele lui de contact sunt Whatsapp +2349046229159 dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Genuine Hackers este cea mai bună soluție pentru a recupera criptomoneda furată. M-au ajutat să-mi recuperez jetoanele pierdute după ce am căzut victima unei escrocherii de tip phishing pe Telegram, în care atacatorii au obținut acces la portofelul meu și mi-au furat toate monedele. Cu ajutorul Genuine Hackers, am reușit să recuperez un total de 11,8 BTC și 6,479 ETH în 2 zile de la trimiterea cazului meu. Contactați GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp +1 (260) 218-3592 pentru servicii de recuperare fiabile și eficiente.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OANA RADU - INAINTE SI DUPA OPERATIILE ESTETICE -

                Hei dragilor,  va pup si va imbratisez pe toti cei care acum cititi aceste randuri. Inainte sa incepem subiectul despre care vom vorbi astazi, as vrea sa va multumesc pentru zecile de mii de “priviri” pe care le-ati aruncat pe blog-ul meu. Am ales sa fac aceste postari, doar pentru a reusi sa ma fac cu adevarat cunoscuta. Asa cum sunt eu , zi de zi , in viata reala. Nu ma consider vreo scriitoare sau bloggerita, nici macar pe departe, si nici nu vreau sa fac din acest lucru un “second job”, fiindca trebuie sa admit, reusesc sa traiesc foarte bine din muzica.      Sa incepem.. Nu cred ca mai este cazul sa precizez cat de mult am slabit. Nu cred ca mai trebuie sa spun ca am tinut cu adevarat regim, si ca nu mi-am taiat stomacul ! Revin putin la ideea aceea , care pentru mine personal este foarte benefica. Aceea cu 10.000 de euro cash, pe care vreau sa ii primesc de la haterii care nu ma cred pe bune , si care sustin in continuare ca m-am operat,

M-AM FACUT DE RAS !!

Nu  este  pentru nimeni un secret ca sunt un om care are simtul umorului. Ma simt putin flatata, chiar daca  ma laud  singura, dar din cate stiu, cei ce au simtul umorului sunt oameni inteligenti.  Am un dar foarte  special ,  nu stiu cum se face ca atunci cand am mai mare nevoie de un moment serios, sau trebuie sa fiu eu serioasa “dau cu bata in balta”. Ceva tipic unui sagetator,  cred ! ! Fiindca postarile mele de pana  acum( doua la numar) au fost foarte citite si apreciate, am decis sa continui sa ma destainui, considerand ca daca imi deschid sufletul in fata voastra nu poate sa fie decat foarte bine! Daca ai puterea sa recunosti cand  gresesti , daca povestesti ceea ce s-a intamplat candva in viata ta, inseamna ca esti un om asumat care are curajul sa le arate celorlalti cine este el cu adevarat. M-am facut de foarte multe ori de ras in viata mea, dar am ales sa selectez cateva dintre cele mai importante momente de acest  gen ! La varsta de 4  ani,  am me

Sincer.. IMI E SCARBA !!!

  Scriu randurile acestea dupa ce am terminat orele pe care le am aproape zilnic , ocupandu-ma de copiii inscrisi la scoala mea de muzica din Craiova.. Este o caldura insuportabila aici la studio, mai exact 31 de grade Celsius..   Slava Domnului ca am ventilatoarele pe care le folosesc pe scena , fiindca nici pana acum nu mi-a ajuns aerul conditionat pe care l-am comandat de vreo doua saptamani... Sunt putin nostalgica , mult spus trista, dar cu siguranta intoarsa pe dos de ceva timp.. Poate ca este si din cauza oboselii, sau sunt multe lucruri acumulate.. Sunt multe lucruri pe care nu am reusit sa le duc la bun sfarsit din diferite motive.. Ele ma apasa fix pe inima.. Muncesc de la varsta de 4 ani, luptandu-ma cu mori de vant , straduindu-ma sa ajung cineva.. Voi oameni buni, de fapt noi oameni buni, ne lasam din pacate manipulati .. Mare pacat ca noi nu facem ce vrem cu viata noastra lasandu-ne influentati cu tot  felul de cutume si pareri..  P