Treceți la conținutul principal

EU SUNT OANA RADU

Numele meu este Oana, Oana Diana Radu. Sunt nascuta pe 7 Decembrie 1993. Multe lucruri nu as putea spune despre nasterea mea fiindca eram mult prea mica, deci, nu imi amintesc ..
Sunt Sagetator, si asta si-a cam pus puternic amprenta asupra mea.



Sunt crescuta doar de mama, fiindca tatal meu a ales sa ma paraseasca atunci cand aveam doar 3 saptamani de viata.
(Sper sa se inteleaga , in poza sunt eu cu mama mea )


L-am iertat, nu il judec, dar nu voi uita niciodata ca din cauza lui eu nu cunosc notiunea de “tata”. 



Am fost inconjurata de multa dragoste, foarte multa dragoste in copilarie, in primul rand datorita bunicilor. In special bunicului..  




Nu stiu de ce l-am iubit pe el intotdeauna mai mult.. Nu am idee. Nu pentru ca era mai bun.. Poate pentru ca avea probleme cu alcoolul si fiindca il vedeam o victima a familiei mele care il judeca mai mereu. E adevarat, bunica mea s-a chinuit alaturi de el, nu a avut o viata prea usoara , dar cu toate astea, sufletul meu il vedea ca fiind nevinovat.


Am inceput sa cant cand aveam doar 3 ani si 8 luni. Mama mea m-a dus la Palatul Copiilor din Craiova, unde pot spune ca am descoperit mai mult faptul ca pot canta. 
De asemenea , cam toata copilaria mea s-a consumat pe acolo. Toata copilaria mea , de fapt toata viata mea s-a invartit in jurul muzicii.Nu stiu daca acestui fapt ii datorez ceea ce sunt astazi sau a fost doar destinul...





  

 Am continuat cu 5 ani de pian si teorie muzicala care au fost cei mai urati ani din viata mea!! Nu suportam pianul , iar mami ma obliga sa studiez. Evident ca o pacaleam si eram total pe langa ceea ce trebuia sa invat. Mai mult decat atat cand mi-a cumparat o orga pofesionala, porneam cantecele din memoria ei si o minteam ca eu cant.

Timpul a trecut.. am reusit sa particip la Vocea Romaniei, care este cea mai mare pacaleala pentru un om ce isi doreste sa aiba o cariera in muzica. Nu te alegi decat cu promisiuni si vise care credeti-ma nu se vor indeplini niciodata. Sau se pot indeplini, daca devi “catelul credincios”al unui jurat, care iti va “vinde”munca. Pe scurt, iti va promite ca lucrand in studio pentru si alaturi de el, vei avea piese pe radio. Intr-adevar piesele tale vor fi la radio, dar cantate de alt artist, iar tu vei afla doar cand le vei auzi.
Ca si experienta Vocea Romaniei m-a invatat sa nu cred in promisiuni, si sa nu am asteptari decat de la mine, fiindca restul sunt cacaturi.
Ca si rampa de lansare, a fost o oportunitate mare, faptul ca apaream in prime time la Pro.




Am reusit sa merg pe la cateva evenimente , gen nunti si cumetrii , unde abia daca luam 100 de euro. Era aur oricum pentru mine care nu aveam nici un ban al meu. Eram in sfarsit independenta.
Fiindca eram grasa, cu banii pe care ii castigam din nunti imi cumparam genti si pantofi fiindca haine era aproape imposibil sa imi gasesc .

Mi-am facut si un band dupa, dar am fost dezamagita de cel ce formase proiectul, care nu stia cum sa faca sa ne fure din banuti.
Cam de atunci mi-am luat viata in piept. Am inceput sa imi ajut familia si aproape sa o intretin, am descoperit grijile , datoriile, impozitele si platitul telefonului. Luasem asupra mea toate utilitatile pe care copiii de varsta mea nici nu le cunosteau. Nu regret ca am ajuns sa ma descurc singura. Este si randul meu sa imi rasplatesc familia care la randu-i a facut enorm de multe lucruri pentru mine. 

 

Timpul a trecut. Am slabit, nu miraculos ci cu dieta. Este atat de simplu sa arunci cu pietre in oameni si sa ii acuzi pe nedrept. Nu am avut bani sa ma operez, fiindca daca aveam, o faceam. Ma chinui si acum in ziua de astazi si fac foamea, fiindca daca depasesc putin limita cu mancarea ma ingras imediat. Nimeni nu stie cate sacrificii pot face unii oameni pentru visul lor si cata disciplina iti trebuie ca sa ajungi unde iti doresti!


Am lansat piesa TU, care a fost un hit urias si datorita careia am de castigat si in ziua de astazi.Ma tot lupt cu preferintele radiourilor de  gen care nu prea mi-au mai bagat piesele pe radio de atunci.. Am atins succesul cu ajutorul lui Dr. Mako, pe care imi dau seama acum, ca il cunosc de o viata ! A fost producatorul pieselor pe care le-am lansat.
Apropo, pentru cei ce nu stiu imi compun singura piesele, si toate piesele lansate pana acum, au fost compuse de mine si produse de Dr. Mako.






Timpul a trecut si trece.. Stau si imi dau seama cat sunt de norocoasa de fapt sa fiu in primul rand sanatoasa.. In viata , sanatatea este cea mai importanta. Am avut impresia de foarte multe ori ca mi-am intalnit fericirea,  in diferite domenii , lucruri  sau oameni, dar se termina dezamagitor pentru mine care nu aveam decat asteptari.. Se pare ca nu mi-am invatat lectia cu asteptarile nici astazi.. am avut langa mine prieteni adevarati, de fapt o prietena adevarata, probabil ca si eu i-am fost ei de asemenea in egala masura alaturi in orice..  



Am suferit, am fost fericita, am plans si am ras de fiecare data cand viata mi-a facut surprize. Nu conteaza cine esti, viata nu tine cont de absolut nimic. Cand lucrurile trebuie sa se intample, ele se intampla, nu ai ce sa faci.

Sunt acuzata de multe ori ca sunt falsa, aroganta, fara voce si fitoasa. Nu sunt deloc asa , dar din pacate multi nu te pot cunoaste decat prin intermediul televizorului, unde poate din vina mea , asa par.


Nu suport prostia. Ma deranjeaza si ma irita. Poate ca din aceasta cauza am jignit pe cineva sau i-am atras atentia intentionat. Nu imi amintesc sa fii urat pe cineva pana acum in viata asta.Nu am facut rau intentionat nimanui, si nu cunosc sentimentul de invidie. Nu imi este frica decat de Dumnezeu si stiu ca orice s-ar intampla, el ma iubeste si ma va ajuta !!
Nu imi e teama sa imi recunosc greselile sau trecutul. Nu imi e teama de umilinta. Am fost de foarte multe ori umilita, pacalita si certata  poate fara vina. Toate astea fac parte din maturizarea mea. Fac parte din mine. Am gresit si mi s-a gresit. Am iertat si am fost iertata. 

Stiu doar ca seara adorm linistita, fericita si in bratele barbatului pe care il iubesc. Nu exista nimic mai frumos pe lume!

Ca si dorinte, nu am nimic special, imi doresc sa fiu un artist apreciat ! Stiu ca toate vin cand meriti, poate eu nu am meritat pana acum.. Voi munci mai mult de astazi.. 


Ca idee, acum am propriul meu studio, am locul in care imi pot compune singura piesele, pot compune evident si pentru alti artisti, fiindca acesta este scopul oamenilor inspirati, sa imparta! Am locul meu in care pot repeta oricand doresc si ma pot relaxa prin muzica.
Sunt mandra de mine. Ma intretin singura si imi permit sa imi indeplinesc dorinte, in limita bunului simt evident.. Nu sunt usor de influentat si nu ma voi vinde niciodata.
Poate ca daca eram putin mai lingusitoare eram mult mai departe acum, dar , din nefericire caracterul meu este total opus si nu pot concepe astfel de lucruri. 

Mi-am deschis o scoala de muzica si dans in Craiova, unde am fost fericita sa intalnesc copii si adolescenti care au vrut nu doar sa ma cunoasca ci si  sa evolueze si sa isi indeplineasca visul.

Ca planuri de viitor, am multe piese pe care urmeaza sa le lansez , si multe alte proiecte pe care imi doresc sa le fac nu pentru a impresiona, ci pentru ca trebuie sa muncim si pentru altii ! 

Despre mine, as putea vorbi pana maine, nu am fost si nu sunt tocmai un exemplu , dar am invatat din greselile mele, si sper din suflet sa nu le mai repet ! 


                              With LOVE, Oana ..

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot respectul pentru caracterul tau, talentul si ambitia ta, pentru cum si ce ai devenit! Ai grija de tine ! Succes mult in continuare si iti doresc ca implinirile sa iti intreaca visele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru articol, Oana! Ar trebui să afle cât mai multă lume de mizeriile care se petrec în media. Să nu te schimbi. Caracterul tău va fi apreciat de cine trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper ca o sa faceti un video la piesa Pina Colada e care imi place sa o ascult frecvent !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sânt in acord cu tine1000000℅scumpa mea prietenă!!!Știai opiniile mele despre viata foarte bine dinainte de a citi eu pe blog despre tine...!!!Te sărut dulce!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nimic nu e gratis pe lumea asta Diana!Poate spun un mare truism,dar si aerul,oxigenul are un pretpal lui!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu iti scriu acum 4 noiembrie ora 6;25 si imi apare o altă dată si ora.Uneori mă gândesc că ar fi trebuit sa fiu un troglodit si sa nu te fi cunosc niciodată..
    Dar nu regret absolut deloc...ca te am contactat.TRUST ME!!! LOVE IS ALL AROUND SPUN. ACUM CEI DE LA WET WET WET...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

OANA RADU - INAINTE SI DUPA OPERATIILE ESTETICE -

                Hei dragilor,  va pup si va imbratisez pe toti cei care acum cititi aceste randuri. Inainte sa incepem subiectul despre care vom vorbi astazi, as vrea sa va multumesc pentru zecile de mii de “priviri” pe care le-ati aruncat pe blog-ul meu. Am ales sa fac aceste postari, doar pentru a reusi sa ma fac cu adevarat cunoscuta. Asa cum sunt eu , zi de zi , in viata reala. Nu ma consider vreo scriitoare sau bloggerita, nici macar pe departe, si nici nu vreau sa fac din acest lucru un “second job”, fiindca trebuie sa admit, reusesc sa traiesc foarte bine din muzica.      Sa incepem.. Nu cred ca mai este cazul sa precizez cat de mult am slabit. Nu cred ca mai trebuie sa spun ca am tinut cu adevarat regim, si ca nu mi-am taiat stomacul ! Revin putin la ideea aceea , care pentru mine personal este foarte benefica. Aceea cu 10.000 de euro cash, pe care vreau sa ii primesc de la haterii care nu ma cred pe bune , si care sustin in continuare ca m-am operat,

M-AM FACUT DE RAS !!

Nu  este  pentru nimeni un secret ca sunt un om care are simtul umorului. Ma simt putin flatata, chiar daca  ma laud  singura, dar din cate stiu, cei ce au simtul umorului sunt oameni inteligenti.  Am un dar foarte  special ,  nu stiu cum se face ca atunci cand am mai mare nevoie de un moment serios, sau trebuie sa fiu eu serioasa “dau cu bata in balta”. Ceva tipic unui sagetator,  cred ! ! Fiindca postarile mele de pana  acum( doua la numar) au fost foarte citite si apreciate, am decis sa continui sa ma destainui, considerand ca daca imi deschid sufletul in fata voastra nu poate sa fie decat foarte bine! Daca ai puterea sa recunosti cand  gresesti , daca povestesti ceea ce s-a intamplat candva in viata ta, inseamna ca esti un om asumat care are curajul sa le arate celorlalti cine este el cu adevarat. M-am facut de foarte multe ori de ras in viata mea, dar am ales sa selectez cateva dintre cele mai importante momente de acest  gen ! La varsta de 4  ani,  am me

Sincer.. IMI E SCARBA !!!

  Scriu randurile acestea dupa ce am terminat orele pe care le am aproape zilnic , ocupandu-ma de copiii inscrisi la scoala mea de muzica din Craiova.. Este o caldura insuportabila aici la studio, mai exact 31 de grade Celsius..   Slava Domnului ca am ventilatoarele pe care le folosesc pe scena , fiindca nici pana acum nu mi-a ajuns aerul conditionat pe care l-am comandat de vreo doua saptamani... Sunt putin nostalgica , mult spus trista, dar cu siguranta intoarsa pe dos de ceva timp.. Poate ca este si din cauza oboselii, sau sunt multe lucruri acumulate.. Sunt multe lucruri pe care nu am reusit sa le duc la bun sfarsit din diferite motive.. Ele ma apasa fix pe inima.. Muncesc de la varsta de 4 ani, luptandu-ma cu mori de vant , straduindu-ma sa ajung cineva.. Voi oameni buni, de fapt noi oameni buni, ne lasam din pacate manipulati .. Mare pacat ca noi nu facem ce vrem cu viata noastra lasandu-ne influentati cu tot  felul de cutume si pareri..  P