Treceți la conținutul principal

ERA SA MOR INTR-UN ACCIDENT DE MASINA !




Este 06:06 dimineata. Este luni. Sunt in gara , in orasul Simeria. Nu este prima oara cand vin aici, doar ca prima data am avut un concert. Acum insa, astept trenul care ne va duce la Craiova..

Realizez ca ieri, 11-06-2017, aproape ca mi-am pierdut viata..

Acum stau si privesc in jur, si ma bucur ca sunt in viata !

De foarte multe ori din pacate nu apreciem ceea ce avem, si avem impresia ca totul ni se cuvine , ca viata  este oricum a noastra si putem face tot ceea ce dorim cu ea, insa ne inselam amarnic..

Pe data de 10-06-2017, in jurul orei 04:00 dimineata, am pornit spre Sighetu Marmatiei, unde urma sa cant la o nunta. Am ajuns in jurul orei 14:00, am mancat, am dormit vreo ora si jumatate, apoi am mers la proba de sunet. Eram cazata exact in aceeasi locatie unde avea loc si evenimentul..

Am intrat cu primul set in jurul orei 20:30.. Ca idee totul a fost spectaculos.. A fost o nunta si o seara minunata, cu oameni foarte misto, frumosi si plini de viata. Am ascultat stiluri muzicale cu totul si cu totul diferite  fata de zona din care vin eu (Craiova)..

 Toata petrecerea s-a terminat in jurul orei 06:00, cand in sfarsit m-am aruncat in patul moale din camera de hotel.
Ne-am trezit in jurul orei 13:00, am strans toate bagajele, si am mers catre receptie , unde urma sa facem check-out-ul . Dupa ce am facut asta, eu imi doream foarte mult sa mancam in incinta hotelului, fiindca auzisem ca mancarea este foarte buna.
(Pentru mine masa de dimineata , sau prima masa, din zi este cea mai importanta, asa ca eu mananc intotdeauna fix dupa ce ma trezesc.)
Tot insistam , si tot insistam sa ramanem acolo sa mancam, insa colegii mei au decis sa pornim spre casa, iar in drum sa oprim la vreun popas ceva.. Nu m-am mai putut opune si , am facut ca ei..

Dupa ce iubitul meu a schimbat putin traseul , fiindca a vrut sa cumpere slanina si palinca dintr-o localitate, am gasit apoi, in drum spre Dej , un loc in care parea ca se mananca foarte bine .
Am mancat , destul de mult, chestii traditionale si cu un gust excelent, dupa care, am convenit sa pornim la drum separat, fiindca noi nu ne grabeam atat de tare, dar colegii mei da..

Drumul era foarte liber, era foarte frumos afara, vizibilitatea era foarte mare..

La un moment dat, la vreo cativa kilometri de Dej, intr-un sat, o masina din sensul opus venea cu o viteza foarte mare, foarte aproape de sensul nostru de mers. Cand a ajuns langa noi, aproape ca ne-a sters, iar iubitul meu, cel care conducea masina in care ne aflam, a vrut sa ii faca loc si s-a dat putin in partea dreapta a carosabilului. Partea proasta era ca ne aflam intr-o curba, nu foarte periculoasa, nesemnalizata, si din pacate, masina noastra a prins ceva pietris sub roti si a derapat..

Imi amintesc doar, ca ne-am intors, ne-am rasucit, si ne indreptam catre o rapa din afara carosabilului.. Atunci, iubitul meu a luat mainile de pe volan, si s-a aruncat asupra mea efectiv, luandu-ma in brate pentru a ma proteja. Am deschis ochii jos, infipti intr-un gard. Eu stateam pe scaunul din dreapta fata, si  nu purtam centura, desi, de cate ori sunt la volan, chiar daca am de condus 2 minute, imi pun centura. Ideea este ca el mi-a salvat viata, sau m-a salvat de la un incident foarte grav, fiindca puteam sari prin parbriz , sau sa ma lovesc foarte rau..
Atunci mi-am dat seama ca ma iubeste Dumnezeu, dar ca si el este in stare sa isi dea viata pentru mine !

Dupa impact, am deschis ochii, am vazut ca ma pot misca, si am rasuflat usurata.. M-am dat jos din masina.. Nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc, sa imi fie teama sau sa fiu socata.. Stiu doar ca imi tremurau putin picioarele si imi vajaia tot capul.. Nu imi amintesc sa ma fi lovit de ceva.. Iubitul meu m-a luat puternic in brate si asta a mai absorbit din impact.. Cred doar ca m-am lovit  de tetiera scaunului si am o mica julitura in frunte.. Iubitul meu are acum doua degete rupte, Claudiu are genunchiul umflat si julituri peste tot de la resturile de geamuri sparte, iar Robert, colegul nostru, nu are absolut nimic..

Am coborat din masina desculta, si m-a intepat o urzica..

Sus, pe carosabil, erau doi oameni, care ne-au oferit primul ajutor. Ne-au adus apa si prosoape curate sa ne curatam ranile, si au sunat la ambulanta si la politie..

Ca niciodata, ambulanta a sosit imediat, si am fost transferati la Spitalul De Urgenta din Dej, unde nu am cuvinte sa va spun cat de bine si frumos am putut fi tratati.

Evident ca i-am zapacit cu intrebarile pe medicii de acolo, fiindca eu sunt un fel de bolnav inchipuit, care citeste tot felul de lucruri pe internet, si care isi da singur diagnostice.

Oamenii m-au linistit, spunandu-mi ca nu am absolut nimic, dar ca trebuie sa fiu atenta la durerile de cap, starile de voma si intoleranta la lumina. Daca acestea apar, trebuie sa merg sa fac anumite investigatii. Au trecut cam 10 ore de la accident, dar nu ma simt rau.. Este adevarat, ma doare putin capul, dar nu este o durere pe care sa nu o pot suporta.

(Eu asociez durerea cu impactul, dar cu o seara inainte, in timpul nuntii, pe tot parcursul programelor artistice pe care le-am sustinut live, fiind foarte transpirata, mi-a batut vantul in plete din cauza ventilatorului pe care il aveam pe scena. Sa speram ca si de acolo este durerea.)

Voi tine totul sub observatie, dar sper totusi sa nu se complice lucrurile...

Nu am avut curaj sa ii spun mamei mele la momentul incidentului, fiindca este o fire foarte sensibila, care se sperie foarte usor. Am vrut sa o scutesc de griji si de ganduri negative, avand in vedere ca eu eram bine..
M-a sunat la un moment dat, cand eu eram la spital, dar i-am spus ca am treaba si ca o sun putin mai tarziu..

Ma simt atat de norocoasa, si imi dau seama cat de mult ma iubeste Dumnezeu, tinand cont de gravitatea accidentului. Nici unul dintre noi nu are rani grave sau contuzii majore.

Din pacate iubitului meu i-au facut dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar avand in vedere ca noi nu am depus nici un fel de plangere, dosarul se va clasa si nu se va continua sub nici un fel de forma..

Ca si o concluzie, sper ca acest incident sa nu aibe repercursiuni asupra sanatatii noastre..

Aveti grija de voi si de viata voastra! Este cea mai importanta!

PS: Masina este pregatita pentru FIER VECHI !





Cu dragoste, Oana



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

OANA RADU - INAINTE SI DUPA OPERATIILE ESTETICE -

                Hei dragilor,  va pup si va imbratisez pe toti cei care acum cititi aceste randuri. Inainte sa incepem subiectul despre care vom vorbi astazi, as vrea sa va multumesc pentru zecile de mii de “priviri” pe care le-ati aruncat pe blog-ul meu. Am ales sa fac aceste postari, doar pentru a reusi sa ma fac cu adevarat cunoscuta. Asa cum sunt eu , zi de zi , in viata reala. Nu ma consider vreo scriitoare sau bloggerita, nici macar pe departe, si nici nu vreau sa fac din acest lucru un “second job”, fiindca trebuie sa admit, reusesc sa traiesc foarte bine din muzica.      Sa incepem.. Nu cred ca mai este cazul sa precizez cat de mult am slabit. Nu cred ca mai trebuie sa spun ca am tinut cu adevarat regim, si ca nu mi-am taiat stomacul ! Revin putin la ideea aceea , care pentru mine personal este foarte benefica. Aceea cu 10.000 de euro cash, pe care vreau sa ii primesc de la haterii care nu ma cred pe bune , si care sustin in continuare ca m-am operat,

M-AM FACUT DE RAS !!

Nu  este  pentru nimeni un secret ca sunt un om care are simtul umorului. Ma simt putin flatata, chiar daca  ma laud  singura, dar din cate stiu, cei ce au simtul umorului sunt oameni inteligenti.  Am un dar foarte  special ,  nu stiu cum se face ca atunci cand am mai mare nevoie de un moment serios, sau trebuie sa fiu eu serioasa “dau cu bata in balta”. Ceva tipic unui sagetator,  cred ! ! Fiindca postarile mele de pana  acum( doua la numar) au fost foarte citite si apreciate, am decis sa continui sa ma destainui, considerand ca daca imi deschid sufletul in fata voastra nu poate sa fie decat foarte bine! Daca ai puterea sa recunosti cand  gresesti , daca povestesti ceea ce s-a intamplat candva in viata ta, inseamna ca esti un om asumat care are curajul sa le arate celorlalti cine este el cu adevarat. M-am facut de foarte multe ori de ras in viata mea, dar am ales sa selectez cateva dintre cele mai importante momente de acest  gen ! La varsta de 4  ani,  am me

Sincer.. IMI E SCARBA !!!

  Scriu randurile acestea dupa ce am terminat orele pe care le am aproape zilnic , ocupandu-ma de copiii inscrisi la scoala mea de muzica din Craiova.. Este o caldura insuportabila aici la studio, mai exact 31 de grade Celsius..   Slava Domnului ca am ventilatoarele pe care le folosesc pe scena , fiindca nici pana acum nu mi-a ajuns aerul conditionat pe care l-am comandat de vreo doua saptamani... Sunt putin nostalgica , mult spus trista, dar cu siguranta intoarsa pe dos de ceva timp.. Poate ca este si din cauza oboselii, sau sunt multe lucruri acumulate.. Sunt multe lucruri pe care nu am reusit sa le duc la bun sfarsit din diferite motive.. Ele ma apasa fix pe inima.. Muncesc de la varsta de 4 ani, luptandu-ma cu mori de vant , straduindu-ma sa ajung cineva.. Voi oameni buni, de fapt noi oameni buni, ne lasam din pacate manipulati .. Mare pacat ca noi nu facem ce vrem cu viata noastra lasandu-ne influentati cu tot  felul de cutume si pareri..  P